Düğün Planlama

2021 Düğünleri İçin Astroloji

09/03/2021
Bridolog 3 dakikalık okuma
Evet 2020 gibi herkesi derinden etkileyen, düğünleri de sekteye uğratan bir seneyi geride bıraktık. Geçtiğimiz yıl zor bir sene olsa da yeniliklere de bu yılla birlikte alışmaya başladık. 2021 için umutlarımız büyükken bir de bu seneyi astrolojik açıdan değerlendirelim istedik ve 2021 yılını ve düğünlerini astrolog Yasemin Orman’la konuştuk. Hazırsanız başlayalım!

2021 Düğünleri İçin Astroloji

Merhaba Yasemin! Zor bir seneyi geride bıraktık. Genel olarak astrolojik açıdan 2021 için neler söyleyebilirsin? Yeni yıldan umutlu musun?

Merhaba, evet 2020 gerçekten zor bir yıl oldu. Bunu 2019 yılı sonunda çokça dile getirmiştim. Hatta sanırım sizin de katıldığınız bir oturumda 2020’yi konuşurken, “asla unutamayacağımız bir yıl” olacak demiştim. Neyse, iyisi kötüsü 2020 geride kaldı. Şimdi yeni bir yıldayız. 2021 yine zor ama olağan bir yıl. Yani sıradan zorlardan. 2020 yılını atlatan herkese de nispeten kolay gelecek bir yıl. Dünyada, küresel anlamda durum farklı olsa da, bireyselde daha rahat hissedeceğiz. Daha iyi hissetmek için çözüm yaratacağız. 2021 bize pre-gelecek yaşatacak. 2021 yılını Kalite- Kontrol bandı gibi düşünün. Yarım, eksik, aksak, çürük, çarık 2021 yılından geçemez. Bunun için iyi bedene, iyi işe, iyi hayata, iyi psikolojiye sahip olmak için elimizden geleni yapmalıyız.

2021 yıllık burç yorumlarına buradan ulaşabilirsiniz. :)

Çoğunlukla evlenecek çiftler bizi takip etse de bekarların da takipte olduğunu biliyoruz. :) Bu sene hangi burçlar için aşk teması ön planda olacak?

Evlenecekleri sonraki adıma bırakıyorum. Aşk teması ile yeniden, belki uzun zamandan sonra ilk defa karşılaşacak burçlar Terazi, Başak ve Kova olacak. Kova zaten yılın burcu, başına her şey gelebilir. :)

Peki hangi burçların bu sene evlilik adımı atmasını bekliyorsun?

Evlilik adımı atmasını beklediğim burçlar Aslan, Başak, Akrep, Yay. Bu burçlar özelinde tabi ki bir sevgi, aşk teması da var ama ilişkilerin akitle sonuçlanmasını daha yüksek ihtimalle beklerim.

Gelelim 2021’de düğünü olanların merak ettiği sorulara. Bu sene düğünlerin normal bir şekilde yapılabileceğini düşünüyor musun? Astrolojik açıdan hangi tarih sonrası düğünler daha rahat yapılmaya başlanabilir?

“Normal” eski normalse, açıkçası bu sene eski normallere dönebileceğimizi sanmıyorum. Ancak zaten yasaklar bir miktar hafifledi. Yine de eski normale yakın bir düğün için yaz ayları daha uygun olacaktır.

2021 Düğünleri İçin Astroloji

2021 yılının önemli gökyüzü hareketlerinden de bahsedelim. Bize dikkat edilmesi gereken tarih aralıklarını ve nasıl etkiler meydana geleceğini söyleyebilir misin? Özellikle merkür retroları konusunda. :)

Bu yılın Ay ve Güneş Tutulmaları İkizler/Yay aksında gerçekleşiyor olacak. 26 Mayıs Yay Burcunda Ay Tutulmasını, 5 Haziran Yay Burcunda Ay Tutulması, 10 Haziran İkizler Burcunda Güneş Tutulmasını, 30 Kasım İkizler Burcunda Ay Tutulmasını, 4  Aralık Yay Burcunda Güneş Tutulmasını deneyimliyor olacağız.  Geçen sene tutulmalar Yengeç/Oğlak aksındaydı. Aslında bu sebeple pandemiye rağmen çok fazla insanın evlendiğine şahit olduk. Bağ kurma ve süren sistemlere ait bilinçlerimizi sorguladık. İkizler/Yay aksı ise ne bildiğimizi sorgulatacaktır bize. Neyi, ne kadar bildiğimizi ve aslında neyi öğrenmek istediğimizi. Aslında diğer bir anlamda hayat amacımızı sorgulamamızı sağlayacaktır.

Bu yıl 25 Mayıs- 10 Ekim arasında gerçekleşecek olan Satürn Gerilemesini oldukça dikkate alıyorum. Mutlaka mücadele verdiğimiz, geçmiş zamanlarda bizi yoran konularla ikinci bir buluşma yaşarız. Bu bir partnerimiz, bir iş imkanı olabileceği gibi, aklımıza hiç gelmeyen bir deneyimin tekrarı da olabilir. Burada özellikle ertelenmiş evlilikler de vaadine ulaşacaktır.

Merkür, 31Ocak-2021 Şubat arasında Kova burcunda yılın ilk gerilemesini gerçekleştirdi. Bundan sonra 31 Mayıs- 22 Haziran arasında İkizler burcunda ve 28 Eylül-19 Ekim arasında Terazi burcunda gerileyecek. Biliyorsun, Merkür gerilemelerinde evlilikleri çok teşvik etmiyoruz ama “asla” dediğimiz bir konu da değil. Ancak İkizler burcundaki gerileme gerçekten akitli işleri zorlayabilir.

2021 Düğünleri İçin Astroloji

Son olarak her burç için senenin evlenilebilecek en doğru tarih aralığını verebilir misin?

Bu soru çok zor. Çok bireysel. Herkes için doğru tarih, kendi doğum haritasında saklı. Kişisel fikrimse aşkın ve mutluluğun zaman hesabının tutulmaması. Sizin iradeniz ve kalbiniz, her zaman ilahi zamanlamanın kendisidir. Bireysel harita da, transit gökyüzü de bir rüzgar estirir ama bazen rüzgara doğru yürümek isteriz ve bu da bizim seçimimiz olur.

 

Geçen sene Yasemin’le yaptığımız 2020 ve 2021’de Evlenmek İçin En Uygun Tarihler başlıklı sohbeti de okumanızı tavsiye ederiz. Ayrıca Yasemin Orman’ın tüm yazılarına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz!

Önerilen Yazılar